ByteFEST 2019

18. 01. 2020 Řočníky

Další ByteFEST je za námi a opět mi přijde, že ten víkend hrozně rychle utekl. Letos i přes prvotní drama, jak to nakonec dopadne s prostory a jak zajistit vše potřebné, se nakonec téměř vše povedlo. Aspoň z mého pohledu. Jako slabinu pořád vnímám přednášky, ne z důvodu obsahu, ale spíš z technického zabezpečení. Ale aspoň máme vždy výzvu do dalšího roku, co zlepšovat. Letos jsem byl ošizen na přípravách nějakými drobnými komplikacemi (shánění nějakého vozu po totálce, pobyt v nemocnici měsíc před BF), ale díky pomoci Sillicona a A.I.D.S. (Tomáše) se vše podařilo. I jim patří velké díky za ByteFEST. A samozřejmě díky i dalším, kteří nám pomohli se stěhováním stolů, přípravou sálu a s dalšími věcmi na místě.

Dále bych chtěl poděkovat všem, co doma opečovávají nějaké své poklady, udržují je při životě a hlavně je rádi přivezou ukázat na ByteFEST. Díky přednášejícím za zajímavé přednášky (Tedy nevím, jestli za všechny, třeba MSX to vypadá, že bude mít dohru. Zase mně bude zase stát nějaké peníze. Nevěřil jsem, jak je to zajímavý stroj ... a už lovím v aukcích MSX na prodej. A to jsem říkal, že už doma nechci nic kromě Amigy, Commodore.) Také díky všem ostatním co přišli, ať už na pokec, podívat se, seznámit se, nabídnout něco zajímavého atd.. Bez Vás všech by ByteFEST nebyl to co je.

V poslední řadě děkuji všem, co přispěli do tomboly, myslím, že letos se povedly i nějaké zajímavé ceny, například ArmSID, retro konzole Atari a další. Určitě jsem na někoho nebo něco zapomněl, tak se případně omlouvám.

Díky všem za skvělý ByteFEST 2019.

Fery

PS: prosím kdo máte nějaké fotky, videa nebo další materiály, prosím zašlete. Díky.